Grahams pizza i bradepande

Grahams pizza i bradepande, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Mel - Grahamsmel

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er ikke fryseegnet

Indsendt af : Karsten Juhler

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
3 dl.lunken vand
50 g.gær
 Salt
0.5 dl.olie
400 g.hvedemel
200 g.grahamsmel
1 ds.Hakkede tomater, konserves
 Oregano, tørret
 Basilikum, tørret
 Salt
 Peber
 Frisk basilikum
1 ds.Tomatpuré
100 g.Pepperoni
4 skiver ds. ananas
 Rød/gul peber
2 friske mozzarella oste
200 g.skinkestrimler
350 g.Revet, mozzarellaost
 
Opskrift:
Dej:
Opløs gæren i vandet, tilføj grahamsmelet og halvdelen af hvedemelet, og rør rundt. Tilføj det sidste hvedemel lidt efter lidt, indtil dejen får den rigtige konsistens. Dejen æltes sammen og lad det hæve ½ time. Rulles ud og lægges på bradepande.

Fyld:
Blend de hakkede tomater sammen med tomatpuréen og 8 - 10 friske basilikum blade og fordel det på dejen, tilføj et lag revet mozzarella inden resten af ingredienserne ligges på. Slut af med skiveskårede mozzarella og et lag revet mozzarella.

Bages i forvarmet varmlufts ovn ved 200 grader i ca. 17-25 min, indtil osten er smeltet og gyldenbrun, og dejen er gennembagt.

Tips:

Kan evt. serveres med friskskåret salat og creme fraiche dressing oven på





karakterer:
Opskriften er vist 8321 gange,
og udskrevet 131 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu