Røget hellefisk med tomatpasta
Hovedingrediens : FladFisk - Røget hellefisk Kilde : Hjerting laks Indsendt : Red : |
|
|
Kom fisken i en gryde med mælken og lidt ekstra vand så fisken er dækket, og pocher fisken i 3 - 5 minutter, eller til fisken er mør.
Skylles herefter under koldt vand for at køle fisken ned og fjerne mælkeskummet, bryd fisken i store stykker og fjern evt. skind og ben, sættes til side. Kog pastaen al dénte i en stor gryde med kogende vand og lidt salt, skær guleroden i tynde skiver, varm olivenolien i en stor stegepande og steg gulerødder og løg til de er sprøde, kom bønnespirer og soya saucen samt sesamolien i, smages til med salt og peber. Kom pastaen i gryden sammen med de ristede sesamfrø, fisken og lidt olie, vend det let og server straks. |
|
Opskriften er vist 8379 gange,
og udskrevet 142 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer kokkene fra Ilulissat - 2005-01-01 01:01:01 der mangler brugen af tomaterne i opskriften! det er bedrer, at skære Hellefisken i tynde strimler og servere pastaen med fiske strimlerne lagt på - tomaterne kogte vi seperat til en let >sugo< med lidt løg, salt og merian. kokkene fra Ilulissat - 2005-01-01 01:01:01 der mangler brugen af tomaterne i opskriften! det er bedrer, at skære Hellefisken i tynde strimler og servere pastaen med fiske strimlerne lagt på - tomaterne kogte vi seperat til en let >sugo< med lidt løg, salt og merian. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne