Bøf lindstrøm med kartofler og skysauce
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Oprindelsesland : Sverige Fryseegnet : Bøferne er fryseegnet Indsendt af : Plet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Bland kødet med æggeblommer, rasp, finhakket rå løg, hakket kapers, rødbede i tern, lidt salt og peber.
Kog kartoflerne. Steg bøfferne 4-5 min på hver side. Tag dem af og kog panden af med fløde og vand. Når det er i jog tilsættes bouillon terningen. Lad det hele simre et par minutter. |
|
Opskriften er vist 32547 gange,
og udskrevet 362 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (20 stemmer) |
|
Kommentarer Anna - 2018-06-29 19:36:07 Lækker opskrift, havde ingen kapers så hakkede lidt syltede agurker i stedet. Pandesovsen blev super god, undlod fløde og tilsatte istedet mælk og lidt Brun Jævner fra maizena. MUMS Per - 2011-08-03 22:02:16 Løgene må gerne sauteres inden de blandes i kodet, og så kan der bruges kartoffelvand til sovsen |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne