Sennepsbraiserede rodfrugter
Hovedingrediens : Rodfrugter - Blandede rodfrugter Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt : |
|
|
Rens grønsagerne og skær dem i skiver eller stave.
Smelt smørret i en sauterpande og tilsæt ahornsirup eller honning, sennep og citronsaft.
Lad det kogejævnt et øjeblik og vend grønsagerne i.
Steg dem under omrøring ved middel varme i ca. 15 minutter, spæd evt. med lidt vand undervejs.
Krydr med salt og peber og drys med persille før retten serveres som tilbehør
|
|
Opskriften er vist 3802 gange,
og udskrevet 100 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne