Sennepsbraiserede rodfrugter

Sennepsbraiserede rodfrugter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Hovedingrediens : Rodfrugter - Blandede rodfrugter

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ikke fryseegnet

Indsendt :     

Ingredienser:
3-500 g.rodfrugter f.eks selleri, pastinak, persillerod, gulerod
15 g.smør
2 spsk.Ahornsirup eller honning
2 tsk.dijonsennep
1-2 spsk.Citronsaft
 Persille
 Salt
 Peber
 
Opskrift:
Rens grønsagerne og skær dem i skiver eller stave. Smelt smørret i en sauterpande og tilsæt ahornsirup eller honning, sennep og citronsaft. Lad det kogejævnt et øjeblik og vend grønsagerne i. Steg dem under omrøring ved middel varme i ca. 15 minutter, spæd evt. med lidt vand undervejs. Krydr med salt og peber og drys med persille før retten serveres som tilbehør





karakterer:
Opskriften er vist 3835 gange,
og udskrevet 100 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu