Røget laks med mascarpone
Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks Fryseegnet : Nej Indsendt af : Susanne Indsendt : Red : |
|
|
Læg de røgede lakseskiver tæt sammen på et stykke husholdningsfilm
Mascarpone røres sammen med flødeskum, smages til med salt og peber. Cremen lægges på lakseskiverne og rulles sammen ved hjælp af husholdningsfilmen. Sættes i køleskab, kan med fordel laves dagen i forvejen, ellers 1/2 time i fryseren for at skiverne skal være nemmere af skære ud Så laves dildskum: Blend kærnemælk, creme fraiche, hakket dild og snaps. Bliver flot lysegrøn Tag laksen ud af køleskab/fryser og skær 4 lige store stykker, ca. 10 cm, pyntes med lyserød lakserogn. Dildskummet hældes rundt om lakserullen og der pyntes med fjordrejer og lidt ekstra dild. Tips: Mascarpone kan købes i større supermarkeder som f.eks. Føtex, står i køledisken. Super lækker forret, som med fordel kan laves dagen i forvejen. |
|
Opskriften er vist 15578 gange,
og udskrevet 201 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne