Stegte krydrede ris med rosiner og pinjekerner
Indsendt af : Hannah Indsendt : Red : |
|
|
Olien varmes op i en dyb pande, karryen steges godt igennem, hvorefter løget tilsættes. Løgene steges til de bliver gyldne, hvorefter rosiner og gurkemeje tilsættes sammen med et par stænger hel kanel og en masse hele kardemomme kapsler.
Når det hele har stegt et par minutter, tilsættes de kogte ris og risene steger med i 5-6 minutter. Imens ristes pinjekernerne gyldne på en tør pande, og når de er klar, blandes de i risene. |
|
|
Opskriften er vist 4066 gange,
og udskrevet 136 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne