Amerikanske pandekager 09
Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : Stine Indsendt : Red : |
|
|
rør eller pisk mel, sukker, bagepulver og salt sammen med kærnemælk og mælk.
pisk smør og æg i. (dejen skal have en jævn konsistens) varm en pande op med lidt smør på. Hæld dej på i små klatter (ca. ½ dl dej). der kan være 2-3 klatter på panden ad gangen. pandekagerne skal være mere tykke og svampede end almindelige pandekager. når overfladen er fyldt med bobler, vendes pandekagerne, steg dem til de er gyldne på begge sider. Tips: de kan bruges til brunch. |
|
Opskriften er vist 15850 gange,
og udskrevet 266 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (10 stemmer) |
|
Kommentarer Emma - 2012-07-25 10:08:45 Mine bliv så gode! Og det er nu et hit, i familien at få amerikanske pandekager ved siden af morgenmaden. Kan klart anbefales! indskriveren - 2010-06-13 17:36:48 du kan også bruge tyk mælk i stedet for. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne