Hytteost med syltede grønsager

Hytteost med syltede grønsager, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : Grøntsager - Diverse grøntsager

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : NEJ!!

Indsendt af : Sif

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
 Syltede grønsager:
3 rødløg i tynde både (ca. 150 g)
2 røde peberfrugter i tern (ca. 275 g)
1 spsk.groft salt
20 cherrytomater (ca. 275 g)
1 dl.rødvinseddike
3 spsk.sukker
0.5 spsk.rosa peberkorn i lage (røde krydderbær)
200 g.hytteost 5% (20+)
 
 Tilbehør:
100 g.groft knækbrød eller groft brød!
 
Opskrift:
Syltede grønsager:
Kom rødløg og peberfrugter i en skål. Drys med salt og vend forsigtigt i grønsagerne. Lad dem trække tildækket i køleskabet i ca. 1½ time.

Kom rødløg og peberfrugter i en sigte. Skyl saltet af med koldt vand. Lad grønsagerne dryppe godt af.

Prik cherrytomaterne med fx en stegegaffel. Giv eddike, sukker og røde krydderbær et opkog i en gryde. Tilsæt grønsagerne og kog dem ved svag varme og under låg i ca. 10 min.

Kom forsigtigt grønsager og lage i en skål og lad det køle af.


Server ca. 1/3 af de syltede grønsager i en skål ved siden af hytteosten. Resten kan opbevares tildækket i køleskabet i ca. 1 uge.

Tips:

Server de syltede grønsager til fx Brie eller en anden mild ost som fx Havarti.





karakterer:
Opskriften er vist 4159 gange,
og udskrevet 78 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu