Marengskage med frugt
Hovedingrediens : Æg - Hønseæg Fryseegnet : NEJ Indsendt af : Sif Indsendt : Red : |
|
|
Pisk æggehviderne stive. Tilsæt sukker og pisk i ca. 2 min. til marengsblandingen bliver sej. Vend forsigtigt mandler og tvebakker i. Læg et stykke bagepapir på en bageplade og tegn en cirkel (ca. 22 cm i diameter). Læg 2/3 af marengsblandingen i 6 bunker i cirklen, så den fyldes ud til én bund. Læg resten af blandingen i 5 løse toppe rundt omkring på bagepladen. Bag bund og toppe midt i ovnen. Lad dem køle af.
Likørflødeskum: Pisk fløden til et let skum. Vend forsigtigt orangelikør og flormelis i og smag til. Hæld fersknerne til afdrypning i en sigte og skær dem i både. Ved serveringen: Kom 2/3 af likørflødeskummet på bunden. Fordel herpå halvdelen af frugten, de 5 toppe og til sidst resten af flødeskummet og frugten. Pynt kagen med citronmelisseblade og server den straks. Tips: Bagetid: Ca. 5 min. ved 150°. Skru ned til 125° og bag videre i ca. 1 time og 10 min. |
|
Opskriften er vist 9599 gange,
og udskrevet 151 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne