Moulles Marine A La Imperial (Cremet Muslingesuppe)

Moulles Marine A La Imperial (Cremet Muslingesuppe), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Muslinger - Diverse muslinger

Ukendt oprindelseslandKilde : Bjørn Kok

Indsendt :      Red :
Moulles Marine A La Imperial (Cremet Muslingesuppe), billede 4 Moulles Marine A La Imperial (Cremet Muslingesuppe), billede 1 Moulles Marine A La Imperial (Cremet Muslingesuppe), billede 2 Moulles Marine A La Imperial (Cremet Muslingesuppe), billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1500 g.blåmuslinger
 
2 gulerødder
2 bananskalotteløg
1 porrer
 timian
30 g.smør
5 dl.hvidvin tør
 
 Melbolle:
25 g.smør
1 spsk.hvedemel
 
2.5 dl.cremefraiche 38%
50 g.smør
 
 salt
 peber
3 fedhvidløg
 
 Pynt:
 persille
 
Opskrift:
Blåmuslingerne renses, de der har åbnet sig skal kasseres, medmindre de lukker sig igen ved et let bank mod bordkanten.

Grønsagerne renses og skæres i meget små tern. Grønsager og timian sauteres i smørret i 1-2 minutter. Hvidvin hældes ved og de rensede muslinger lægges i gryden. Småkoger under låg 6-7 minutter. Kassér de, der ikke har åbnet sig, de er ikke gode. Muslingerne løftes op.

Suppen jævnes med en smørbolle, koges op og tilsættes creme fraiche og smør. Smages til med salt, peber og hvidløg.

Muslingerne brækkes fra hinanden og den tomme skal kasseres, gem evt. et par tomme skaller til ske. Læg skallerne med muslingerne i tilbage i gryden og varm igennem.





karakterer:
Opskriften er vist 49130 gange,
og udskrevet 758 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (20 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2017-03-29 11:37:02
Helt fantastisk lækker og nem muslingesuppe. Kan klart anbefales, hvis man er lidt i tvivl om, hvorvidt andre i et selskab kan lide muslinger, for efter denne suppe kan de :D

  -   2013-07-27 21:03:37
Alle tiders opskrift, smager himmelsk. Brugte egne håndplukkede Limfjords muslinger og en 1/4 l madlavningsfløde til at runde den med ;-) Tas: Det er samme regler for "butiks muslinger" - de skal være lukket inden kogning og åbne efter kogning - hvis ikke, er de ikke gode og skal kasseres.

  -   2013-03-08 10:15:10
Er det friske muslinger? Har købt nogle i vakuum, gælder der sig det samme mht. det med at de åbner og lukker sig.

  -   2011-04-28 06:27:46
Jeg har kun smagt muslingesuppe én gang - denne! Og den smager fantastisk!!! Dog vil jeg sige at der gerne må være mere væske. Sidst lavede jeg det af 800 g muslinger, men fuglte opskriften mht suppe, næste gang fordobler jeg suppe mængden. Mætter utroligt også efter man er færdig, så man skal stoppe før man er helt mæt - ellers er der dømt mavepine!! :o)