Omelet med svampe
Hovedingrediens : Æg - Hønseæg Indsendt af : Redinist Indsendt : |
|
|
Halve cherrytomater og svampe skåret i lidt mindre stykker svitses på en pande i soya sammen med frisk timian i ca 5 minutter. Krydr med peber.
Æggeblommerne piskes skummende med 3 spiseskefulde vand. Hviderne piskes stive i en anden skål. Æggehviderne vendes i æggeblommemassen. Kom margarinen på en pande og varm den op til middelvarme. Æggemassen hældes på. Steges i ca. 5 minutter, til massen har sat sig. Omeletten behøver ikke at vendes. Glid omeletten over på en tallerken, læg svampefyldet på den ene halvdel og gold den anden halvdel af omeletten over. |
|
Opskriften er vist 6622 gange,
og udskrevet 138 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne