Italiensk Tomatsuppe 02
Hovedingrediens : Drivhus Grønsager - Tomat - Tomater Indsendt af : Redinist Indsendt : Red : |
|
|
Man kan købe passerede tomater, men det smager bedre at lave det selv.
De 12 tomater lægges i en gryde og koges ca. 1 minut til skindet sprækker - tag dem derefter op, og flå skindet af dem. Med en metal-si og en grydeske presses tomaterne ned i en skål igennem sien. Hak løg, og skær de soltørrede tomater i strimler. Steg løgene bløde i olien sammen med sukkeret i en gryde, et par minutter under omrøring, uden at løgene får farve. Tilsæt soltørrede tomater, passerede tomater, vand, pressede hvidløg, salt og peber. Rør rundt, og lad suppen koge 10 minutter under låg. Server suppen med en skefuld cremefraiche, og pynt evt. med en limeskive. Tips: Hvis man ikke er så vild med fyld i sin tomatsuppe, kan man efter suppen har kogt 10 minutter, si suppen. |
|
Opskriften er vist 14338 gange,
og udskrevet 150 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne