bananmuffins uden mælkeprodukter
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Fryseegnet : Ja Indsendt af : Hannah Indsendt : Red : |
|
|
Muffinsdejen blandes i en skål med et piskeris eller en foodprocessor.
Æg og rørsukker piskes først rigtig godt sammen. Herefter blandes bagepulver, moset banan, hvedemel, vand og smeltet margarine. Dejen hældes i muffinsforme. Hvis der skal ekstra fyld i f.eks. kanel og vanilje, jordbær osv. skal de kastes i dejen. Formene skal ikke fyldes helt op til kanten da muffins hæver op pga. bagepulveret. Muffins bages i ovnen ved 200 grader i 20 minutter. Tips: Muffinsne smager også godt uden noget ekstra fyld i. |
|
Opskriften er vist 20294 gange,
og udskrevet 248 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Pia Mathiasen - 2023-06-01 09:04:23 I skriver ikke hvor meget bagepulver der skal i ? anonym - 2015-05-23 12:34:16 hvor meget bage pulver Annette Petersen - 2015-02-26 15:41:42 Ja hvormeget bagepulver???? 😝 anonym - 2012-06-06 14:15:06 Hvormeget bagepulver...? Orla - 2010-06-10 18:36:16 Den er rigtig god prøv den |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne