Aspargessuppe med butterdejslåg
Hovedingrediens : Rodfrugter - Hvide asparges, konserves Indsendt : Red : |
|
|
Suppe:
Hæld aspargessnitterne til afdrypning. Smelt smørret, kom melet i og bag det sammen med aspargesvand. Tilsæt derefter terning og vand. Lad suppen koge igennem 5 min. Hæld piskefløde i og varm suppen op til kogepunktet. Smag til med salt og peber. Aspargessnitterne fordeles i suppekopper, suppe hældes over. Smør den udvendige kant af kopperne med æggehviden. Butterdej rulles let ud, stikkes ud så de er 1-2 cm størrer end koppen og lægges så over koppen som et låg. Pensles med letpisket æggeblomme. Kopperne sæætes i ovnen og bager 10-15 minutter til butterdejen er gylden og sprød. |
|
Opskriften er vist 8512 gange,
og udskrevet 177 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2018-09-11 09:43:05 Skal man prikke et hul i butterdejspladen nå man har det som låg til suppe |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne