Kødsovs á Michelle
Hovedingrediens : Oksekød - Diverse oksekød Indsendt af : KokkenMichelle Indsendt : Red : |
|
|
Skær bacon ud i tern, skær forårsløg og almindelig løg ud i skiver og blend tomaterne så der ingen klumper er.
Steg baconen i en stor gryde i 3 min og derefter steg løgene ved i 3 min mere. Når bacon og løg er svitset godt, så skal oksekødet ned til det og brunes. Når kødet er brunet, hælder du tomat ned i gryden og ligger de to bouillonterninger ned. Nu skal retten simre i 20 min. Når det er gjort smager du på hvor salt den er og hvis du synes den trænger mere tilsætter du, men pas på fordi bouillonterningerne er salte i forvejen! Husk at tilsætte peber. Lad den simre 10 min mere og derefter tilsæt cocktailpølserne og lad det simre i 5 min. Og nu er den færdig - velbekomme :) Tips: Serveres med pasta, brød og en lille salat ved siden af :) |
|
Opskriften er vist 8628 gange,
og udskrevet 139 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne