Dampet hellefisk på rodfrugtbund
Hovedingrediens : FladFisk - Hellefisk Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Grønsagerne renses og skæres i pæne stykker og blancheres. Sauteres gyldne i smør.
Hellefisken krydres med salt, peber, reven limeskal samt lidt saft, dampes i ovnen med stanniol over ca. 30 minutter ved 200 grader C. alm. ovn. Hæld væden fra fadet i en lille gryde sammen med piskefløden og kog ned til passende konsistens. Grønsagerne lægges i bunden af et fad, oven på anrettes den dampede hellefisk, drysset med lidt kørvel, server Cremet limesauce til samt små pillekartofler. |
|
Opskriften er vist 56741 gange,
og udskrevet 1654 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.1 (11 stemmer) |
|
Kommentarer Vibeke - 2005-01-01 01:01:01 Jeg elsker hellefisk og glæder mig til at prøve opskriften |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne