Citronkylling a la Thorshøj
Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel Fryseegnet : ja Indsendt af : Britta og Kaj Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
skær kyllingen op i ryggen og bred den ud i et ildfast fad
skær den ene citron over og dryp saften på kyllingen. læg den tomme citron under kyllingen sammen med lidt timiankviste og rosemarin og salt. skær den anden citron i skiver og læg den på kyllingen med timian og rosemarin. Krydder med salt, peber lidt soy sauce og olie. sættes i ovn i ca. 1 time 200 grader C. alm. ovn. Tips: Man kan også ligge forskellige rodfrugter under kyllingen sammen med det andet. Det smager også dejligt. |
|
Opskriften er vist 18199 gange,
og udskrevet 227 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne