Aurorasalat
Fryseegnet : Nej Indsendt af : Inge V. Indsendt : |
|
|
Fløden piskes let (halvstiv) og smages til med sukker og citronsaft.
Rødbedeskiverne skæres i tynde strimler. Æblet skrælles og rives groft. Begge dele vendes i fløden. Tips: Aurorasalaten serveres til diverse kødretter. Opskriften er fra en bog man i min barndom brugte i hjemmekundskab. |
|
Opskriften er vist 5460 gange,
og udskrevet 108 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne