Pastaret (Den bedste)
Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : Mette Hjørringgaard Indsendt : Red : |
|
|
Start med at sætte pastaen i kog.
Skær alle grøntsager i små stykker undtagen spinat. Skær bacon i grove stykker. Smelt lidt fedtstof i en gryde og steg bacon og skinke. Derefter lægges alle grøntsagerne ovenpå til en hurtig stegning og derefter tilsættes ostesaucen. Jævn mel og vand og tilsæt til saucen. Pastaen tilsættes og der røres mens det koger i 5 minutter og melsmagen er væk. Tips: Sigfreds saucer kan købes i Føtex og koster 15-18 kr for 1/2 liter. |
|
|
Opskriften er vist 8516 gange,
og udskrevet 113 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Indsender - 2010-06-09 14:38:41 Denne opskrift er til 4 personer. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne