Rødvinsbraiseret nakkefilet
Hovedingrediens : Svinekød - Nakkefilet Indsendt : Red : |
|
|
Grydestegt:
Brun en cirka 1½ kg stor nakkefilet i en stegegryde i lidt olie. Tilsæt 1 løg i halve skiver, 2 laurbærblade, ½ flaske rødvin, 1 bakke rensede champignon, salt og peber. Lad det simre 1-1½ time under låg og kog herefter saucen ind eller jævn den. Server m. Hasselback kartofler og drys m. persille. |
|
Opskriften er vist 8128 gange,
og udskrevet 118 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer ML - 2020-11-20 19:43:43 Slet ikke nok væske, det når at brænde løgene osv. på. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne