Skallet barbeque-sovs
Fryseegnet : Fryseegnet Indsendt af : Yogi Indsendt : Red : |
|
|
Marinaden fremstilles i en røreskål.
Ketchuppen blandes med de øvrige ingredienser, hvor hvidløget er presset i en hvidløgspresser. Tips: Marinaden skal smøres på kødet et par minutter inden grillningen er færdig, så marinaden (sukkeret) ikke forkuller. Marinaden skal helst have en tyk konsistens. |
|
Opskriften er vist 4553 gange,
og udskrevet 99 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Yogi - 2010-06-09 11:08:04 Den engelske sauce kan med stor succes erstattes af helt alm. cola. Ketchuppen kan kun være fra Heinz, men for at holde en tyk konsistens kan den blandes med en af de små dåser koncentreret tomatpure. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne