Hindbæris 03
Hovedingrediens : Bær - Hindbær Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Fru Linke Indsendt : Red : |
|
|
Blend nødderne fint og bland dem i en skål sammen med flormelis. Smelt smørret og rør det sammen med nøddeblandingen. Hæld det i en evt. springform og sæt i fryseren mens du laver resten af isen.
Pisk æggeblommer og flormelis godt sammen. Pisk piskefløden og mos bærrene lidt. Bland bær og fløde sammen og vend det herefter sammen med blandingen med æg og flormelis. Hæld hele blandingen over nøddebunden og sæt i fryseren i min 4-5 timer. Tips: Du kan sagtens bruge frosne hindbær. Bare tø dem op først og si væden fra. Pynt evt. med helt friske hindbær. |
|
Opskriften er vist 6386 gange,
og udskrevet 122 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne