Flødekartofler med mornaysauce 02
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : Fru Linke Indsendt : Red : |
|
|
Bland kartoffelskiver og porrer/forårsløg sammen med salt og peber i et fad og hæld derefter mornaysauce og fløde henover.
Sæt i forvarmet ovn på 200 grader i ca 50-60 min. |
|
Opskriften er vist 58325 gange,
og udskrevet 592 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2 (78 stemmer) |
|
Kommentarer michael - 2011-06-19 16:03:46 Smager også godt med et par hvidløg og alm. løg |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne