Boller 15
Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt : Red : |
|
|
Smelt margarinen
Rør margarinen i mælken Tilsæt ægget Rør gæren i blandingen-rør til gæren er opløst Tilsæt salt og sukker Rør det hele Tilsæt ca. halvdelen af melet og rør godt Tilsæt mel lidt efter lidt, slut med at ælte dejen i hænderne tilsæt mere mel og ælt indtil dejen er glat og blank Stil dejen til hævning 30 minutter Ælt dejen igennem-tilsæt eventuelt lidt mere mel Form ca. 12 boller af dejen Sæt bollerne på bagepapir på plade og lad dem hæve 15 min. Pensel bollerne med sammenpisket æg Bag bollerne midt i ovnen ved 200 grader i ca. 15 minutter |
|
Opskriften er vist 12420 gange,
og udskrevet 252 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Nina M - 2012-01-14 11:41:31 Lidt kardemomme gør altid godt i en bolledej som denne. Prøv selv. Tilføj ca en tsk kardemomme, det er godt. Mads - 2011-03-26 00:08:58 En rigtig god opskrift. Jeg har lavet lidt om på den. Hvis man putter gæret i før æget kan man beder se om gæren bliver rørt helt ud i mælken som jeg har lunet til ca 37 grader. Det er heller ikke nødvendigt at lade dejen hæve 30 min inden man ruller bollerne. Hvis man ruller bollerne med det samme og lader dem hæve i 30 min i stedet for 15 min får man også et rigtig godt resultat. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne