Hellefisk og røget laks med julesalat
Hovedingrediens : FladFisk - Hellefisk Indsendt : Red : |
|
|
Tør forsigtigt hellefisken med et viskestykke. Pak dem ind i den røgede laks. Det er ikke nødvendigt at krydre denne ret, da laksen i de fleste tilfælde salter fisken.
Rengør julesalaten. Skær roden af og pil bladene af ét efter ét.
Damp fisken i hvidvin og fiskefond i en gryde 7-8 minutter under låg. Tag den op og hold den varm. Damp bladene fra julesalaten i fonden fra fisken et par minutter og tag den op. Tilsæt safrangrenene og nedkog fonden til det halve. Udrør herefter den sammenrørte fløde og creme fraiche og varm forsigtigt igennem. Jævn evt. lidt med udrørt maizenamel, hvis det er nødvendigt. Smag til med salt og hvid peber. Anret fisken, der nu har trukket, på en stjerne af julesalat. Hæld den færdige sovs over og pynt med lidt frisk dild eller kørvel. |
|
Opskriften er vist 11367 gange,
og udskrevet 191 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne