Pirogger med kylling
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingetern Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Rør gæren ud i lunken vand
Tilsæt olie, salt og mel Ælt dejen godt igennem og lad den hæve i 30 min. Bland kyllingetern og revet ost i en skål Tænd ovnen på 200 grader Ælt dejen igennem og del den i 12 stykker, som formes til boller Rul bollerne ud til en tynd plade. (Med en kagerulle) Læg kylling/ost på dejpladerne Form piroggerne og prik dem sammen med en gaffel Piroggerne pensles med sammenpisket æg Bag dem i 15 min |
|
Opskriften er vist 50418 gange,
og udskrevet 722 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (10 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne