Karrysauce med kokos
Indsendt af : Plet Indsendt : Red : |
|
|
Rens forårsløg og skær dem i tynde skiver. Hak korianderladene fint men gem lidt til pynt. Sæt en stegepande over ved jævn varme og kom olivenolie på.
Brænd karryen af og rør forårsløg og smør i. Lad det boble 20-30 sekunder og hæld kokosmælken ved. Bring saucen i kog, skrue ned for varmen og lad saucen simre 2 min. Rør de hakkede korianderblade i i saucen og smag til med salt og citronsaft. Drys de hele korianderblade over saucen og server til kød eller fisk. Tips: Hvis man er til stærk mad kan man roligt komme et par tsk karry mere i |
|
Opskriften er vist 8749 gange,
og udskrevet 112 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne