Champignonsauce med peber
Hovedingrediens : Svampe - Champignon Indsendt af : Plet Indsendt : Red : |
|
|
Sæt en stegepande over ved svag varme og olivenolie i. Skær bacon i strimler og svits dem 2-3 min til de er gyldenbrune.
Imens fjernes kerner fra peberen og den skæres i tern. Hak champignon groft og rib bladene af timianstilkene. Kom peber, champignon og timian i panden sammen med salt og peber. Lad det simre 2-3 min før der røres cremefraiche i. Bring saucen i kog igen og lad den simre et par min. Tips: God til f.eks. pasta |
|
Opskriften er vist 7400 gange,
og udskrevet 118 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne