Brunsviger 07
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : DannerD3H Indsendt : Red : |
|
|
Smelt smøret i en gryde og lun eventuelt mælken til håndvarm heri (så skiller det ikke ad). bland så gæren og kardemommen i.
fordel nu dejen godt i en smurt form(ca. 0,5 cm tyk), lav så en masse små fordybninger i dejen. Sørg for at der er en lille kant hele vejen rundt(så bliver fyldet oven på kagen). stil dejen til side og ælt farinen og smøret sammen(dette er næmmest hvis smøret skæres i små stykker). Rør så kagecremepulver op med mælken og bland kanel i. Rør kagecremen godt ud i farinen. fordel nu fyldet på kagen (uden at trykke bunden flad) lav eventuelt nogle få ekstra huller. bages i forvarmet ovn ved 200 grader i ca. 15 min Tips: velegnet til en "form"/bradepande på xcm x xcm |
|
Opskriften er vist 12169 gange,
og udskrevet 236 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (8 stemmer) |
|
Kommentarer Bethina - 2011-11-24 10:59:47 20 kagecreme? Bradepande : x cm x x cm ???? Hmmmm anonym - 2010-08-08 02:39:35 meget fyld er godt, mere fyld er endnu bedre DannerD3H - 2010-06-05 16:34:10 den anvendte og anbefalede bradepande var 20 x 35 cm |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne