Krydderspecier - krydder specier
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Smuldr mel og fedtstof sammen.
Tilsæt de øvrige ingredienser og ælt dejen sammen.
Tril dejen i ca. 5 cm. Tykke stænger, som stilles koldt et par timer.
Skær stængerne i tynde skiver. Bages ved 200 grader C. alm. ovn i ca. 5 minutter. Tips: 1 portion giver ca. 150 stk. |
|
Opskriften er vist 10631 gange,
og udskrevet 106 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne