Kartoffelblinis med hellefisk og vagtelæg
Hovedingrediens : FladFisk - Hellefisk Oprindelsesland : Rusland Indsendt : Red : |
|
|
Præs væden fra kartoflerne og krydr med salt og peber steg 8 små flade kartoffelkager i olie ca. 8 min.
Anret midt på tallerken med røget hellefisk ovenpå.
Pynt med ½ vagtelæg salt og rødløgsbåde udenom og 1 spsk. cremefraiche dild og giv flutes til
|
|
Opskriften er vist 17094 gange,
og udskrevet 375 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.4 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne