Ostesauce med sennep
Hovedingrediens : Oste - Diverse oste Indsendt af : Plet Indsendt : |
|
|
Hak både persilleblade og stilke fint. Sæt en stegepande over ved stærk varme og kom olivenolie på. Rør senneppen i. Tilsæt cognac. Rør de to slags fløde og det meste af persillen i. Bring saucen i kog.
Tag panden af varmen og rør osten i. Drys resten af persillen over saucen og stænk med lidt olivenolie. Saucen skiller hvis den står for længe, så server med det samme. |
|
Opskriften er vist 5053 gange,
og udskrevet 99 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne