Kanelsnegle som oldemor lavede dem

Kanelsnegle som oldemor lavede dem, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 40 stk.

KagerRet : Kager - Snegle ( Kager )

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Frysegnet, men ikke for længe.

Indsendt af : Pascal

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
100 g.Smør
5 dl.Sødmælk
50 g.Gær
1.5 dl.Sukker
0.5 tsk.Salt
2 tsk.Kardemomme, stødt
800 g.Hvedemel
 
 Fyld:
150 g.Smør
2 dl.Sukker
2 spsk.Kanel, stødt
 
 Pensling:
1 Æg
 
Opskrift:
Smør og mælk varmes til smørret er smeltet og mælken er fingervarm. Gæren smuldres i en skål og opløses i den lune mælk. Sukker og salt tilsættes og der røres til sukker og salt er opløst.

Kardemomme og mel tilsættes og dejen æltes smidig. Hæver overdækket i 40 minutter.

Imens røres fyldet sammen.

Dejen deles i to stykker, der hver rulles ud til et rektangel (ca. 20x30 cm). Fyldet fordeles på de to rektangler og de rulles stramt sammen fra den brede side. Hver rulle skæres i 20 stykker.

Den løse "snip" på hver snegl bøjes ind under sneglen og den lægges med "snippen" nedad på en bagepapirbeklædt plade eller i små papirforme. Efterhæver overdækket i 40 minutter.

Sneglene pensles med æg og bages i forvarmet ovn ved 225 grader C i 6-8 minutter.

De afkølede snegle overtrækkes med glasur.

Tips:

Ultrasoniske fantastiske.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Kanelsnegle

karakterer:
Opskriften er vist 13733 gange,
og udskrevet 238 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-03-29 13:59:59
Jeg bager dem i en bradepande med høj kant, så "vokser" sneglene sammen. De skal bage lidt længere, men fyldet bliver i sneglene, og de bliver endnu mere fantastiske.

  -   2010-06-05 14:49:12
DER BLIVER 40!