Kanelsnegle som oldemor lavede dem
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Fryseegnet : Frysegnet, men ikke for længe. Indsendt af : Pascal Indsendt : Red : |
|
|
Smør og mælk varmes til smørret er smeltet og mælken er fingervarm. Gæren smuldres i en skål og opløses i den lune mælk. Sukker og salt tilsættes og der røres til sukker og salt er opløst.
Kardemomme og mel tilsættes og dejen æltes smidig. Hæver overdækket i 40 minutter. Imens røres fyldet sammen. Dejen deles i to stykker, der hver rulles ud til et rektangel (ca. 20x30 cm). Fyldet fordeles på de to rektangler og de rulles stramt sammen fra den brede side. Hver rulle skæres i 20 stykker. Den løse "snip" på hver snegl bøjes ind under sneglen og den lægges med "snippen" nedad på en bagepapirbeklædt plade eller i små papirforme. Efterhæver overdækket i 40 minutter. Sneglene pensles med æg og bages i forvarmet ovn ved 225 grader C i 6-8 minutter. De afkølede snegle overtrækkes med glasur. Tips: Ultrasoniske fantastiske. |
|
Opskriften er vist 13733 gange,
og udskrevet 238 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Maria - 2011-03-29 13:59:59 Jeg bager dem i en bradepande med høj kant, så "vokser" sneglene sammen. De skal bage lidt længere, men fyldet bliver i sneglene, og de bliver endnu mere fantastiske. Pascal (Kokken) - 2010-06-05 14:49:12 DER BLIVER 40! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne