Indbagt farsbrød i butterdej
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : Gismo Indsendt : Red : |
|
|
FARSEN:
Forvarm ovnen til 180%. Pil løg og hvidløg, skræl gulerod og kartoffel og børst champignon. Pres hvidløg. Skær bladselleristænglen, champignon og de øvrige grøntsager i nogenlunde lige terninger. Kom det hele i en gryde og sæt den over ved svag varme med lidt olivenolie. Nip rosmarinnålene af stilkene, hak nålene fint og kom dem i gryden. Svits det hele under jævnlig omrøring i ca 10 min eller til grøntsagerne er bløde og har fået lidt farve. Tilsæt de frosne ærter og lad dem svitse med ca 2 min. Lad det køle helt af i gryden. Slå ægget ud i en lille skål og pisk det let sammen. Rør det hakkede kød i grøntsagsblandingen sammen med lidt salt, peber og halvdelen af det sammenpiskede æg. Mas og mos farsen godt med hænderne og smut den mellem fingrene til den har en passende konsistens. SÅDAN FORMES FARSBRØDENE: Tag butterdejen ud af fryseren ca 10 min før den skal bruges. Drys bord og kagerulle med lidt mel og rul dejen ud i 4 lidt aflange stykker. Drej dejen så de lange ende vender mod dig selv. og fordel farsen langs kanterne. Form farsen til 4 lidt aflange pølser. pensl dejkanterne med lidt af det sammenpiskede æg. Rul derefter dejen sammen til 4 små roulader og klem enderne godt sammen så farsen er lukket inde. Læg bagepapir på en bageblade og læg brødene herpå. Pensl overfladerne med resten af ægget. Hvis der ikke er æg nok kan det røres op med lidt mælk. Bag farsbrødene ca 1 time til dejen er gyldenbrun. Tips: Serveres med f.eks. kartoffelgratin eller pommesfrites og en god whiskysovs. |
|
Opskriften er vist 27316 gange,
og udskrevet 243 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne