Benløse fugle med kartoffelmos og tyttebær
Hovedingrediens : Oksekød - Skært oksekød Oprindelsesland : Danmark Kilde : Bjørn Kok Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Oksekødet skæres i 7-8 skiver på tværs af kødtrådene, bankes, krydres med salt og peber.
Spæk og gulerod skæres ligeledes i 7-8 stave som lægges på kødet og det rulles, ombindes med garn eller lukkes med stegenåle. Kød og løg brunes, tilsæt vand og tomatpure, dækkes med låg og braiseres i gryde til kødet er mørt, 1-1.5 time. Kødet tages op, når det er mørt, garn eller nåle fjernes. Skyen sigtes og smages til med salt og peber. De benløse fugle serveres i saucen med kartoffelmos og tyttebær. |
|
Opskriften er vist 42487 gange,
og udskrevet 688 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne