Æggekage med laks

Æggekage med laks, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

HovedretterRet : Hovedretter - Æggekage

Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Maiken

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
100 g.grønne bønner eller haricots verts
1 æg
1 æggehvide
30 g.Ricotta, friskost
50 g.cherrytomater
50 g.varmrøget laks
1 spsk.hakket frisk basilikum
 Salt
 peber
 
 Tilbehør:
200 g.grøn salat og halvanden skive groft rugbrød (75 gram)
 
Opskrift:
Kog bønnerne i saltet vand i 3 min. Pisk æg, æggehvider og ricotta sammen i en skål. Tilsæt bønner, halverede tomater, laks, basilikum, salt og peber.

Smør en form på ca. 7 cm i diameter, og kom massen heri. Bag æggekagen i ovnen ved 180 grader i 20 min., til den er gylden. Server med brød og grøn salat.





karakterer:
Opskriften er vist 9727 gange,
og udskrevet 114 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu