Græsk Lammekølle (stegeso)
Hovedingrediens : Lammekød - Lammekølle Indsendt af : Lopsi Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Lav små lommer i lammekøllen og stik hvidløgsfed heri. Læg kødet i en gennemvædet stegeso. Hæld citronsaft, olie og bouillon over. Drys kødet med kanel, salt, peber og oregano.
Sæt lammekøllen i en 200 grader C. alm. ovn i 45 minutter. Imens skrælles kartoflerne og de vendes i stegeskyen og der skrues ned til 180 grader. Fortsæt stegningen i endnu 1½ time. Lad stegen trække i 10 minutter inden den skæres ud og serveres med kartoflerne og grøn salat. |
|
Opskriften er vist 26087 gange,
og udskrevet 471 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.3 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne