Græsk Lammekølle (stegeso)

Græsk Lammekølle (stegeso), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammekølle

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Lopsi

Indsendt :     
Græsk Lammekølle (stegeso), billede 4 Græsk Lammekølle (stegeso), billede 1 Græsk Lammekølle (stegeso), billede 2 Græsk Lammekølle (stegeso), billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1500 g.lammekølle
3 fedhvidløg
0.75 dl.citronsaft
1 dl.olie
1.5 dl.hønsebouillon
0.25 tsk.kanel
 Salt
 peber
2 tsk.oregano
7 store kartofler
 
Opskrift:
Lav små lommer i lammekøllen og stik hvidløgsfed heri. Læg kødet i en gennemvædet stegeso. Hæld citronsaft, olie og bouillon over. Drys kødet med kanel, salt, peber og oregano.

Sæt lammekøllen i en 200 grader C. alm. ovn i 45 minutter.

Imens skrælles kartoflerne og de vendes i stegeskyen og der skrues ned til 180 grader. Fortsæt stegningen i endnu 1½ time.

Lad stegen trække i 10 minutter inden den skæres ud og serveres med kartoflerne og grøn salat.





karakterer:
Opskriften er vist 26086 gange,
og udskrevet 471 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.3    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu