Lumholdts fiskeforret
Hovedingrediens : FladFisk - Hellefisk Oprindelsesland : Danmark Indsendt : |
|
|
Fiskeskrog, peberkorn, løg + 3 dl vand bringes i kog - skummes - simrer svagt i 20 min. Sies gennem vat. Koges - sammen med hvidvin - ind til det halve. Fløde tilsættes og koges igennem til "lidt tyk" konsistens. Salt og peber.
Squash, gulerod og persillerod skæres i små tern og dampes i 5 min. Spinat skylles og blancheres. Hakkes groft. Fisk skæres i mundrette stykker. Svitses i olivenolie i ½ min på hver side. Kartofler skrælles og skæres i tynde skiver. 4 ovnfaste portionstallerkener smøres med olie. Kartofler arrangeres smukt i rosette-mønster. Salt og peber. 15 - 20 min i ovn ved 200 grader (kartoflerne skal lige være nok). Spinat lægges i midten. Grøntsagerne ligeledes - som en fuglerede. Derefter fiskestykkerne. Saucen hældes ved, så kartoffel-rosetten næsten dækkes. Til sidst reven ost. Gratineres i ovn ca 15 min. Godt brød til. Og hvidvin. En smuk, farverig og velsmagende forret, hvor ingredienserne (fisk og grønt) kan tilpasses årstid og temperament. |
|
Opskriften er vist 35898 gange,
og udskrevet 315 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne