Chokobanankage
Hovedingrediens : Frugt - Banan Indsendt af : Crazygirl88 Indsendt : Red : |
|
|
Forvarm ovnen til 180 grader C.
Bland de tørre ingredienser godt i en skål (sukker, mel, kakaopulver, bagepulver, natron, salt og vaniljesukker), sæt den til side. Smelt chokoladen over vandbad. Bland de våde ingredienser i en anden skål (æg, vand, sødmælk, olie, maste bananer og smeltet chokolade) Pisk de våde ingredienser i de tørre, indtil de er godt blandet. Dejen skal være ret tynd. Smør en kageform/bradepande (ca. 23x33 cm)og hæld dejen i. Sæt kage i midten af ovnen og bag ca. 35-40 min. (Du kan se om kagen er færdig ved at stikke en gaffel i midten af kagen, hvis der ikke er noget på gaflen er kagen færdig.) Tag kagen ud af ovnen og afkøl den på en rist. Tips: Bananerne gør at kagen ikke bliver tør, så den kan laves både en og to dage i forvejen. Hvis man vil bruge kagen som dessert kan man lave en ganache til at smøre ovenpå. Ganache: 200 gr. 70 % mørk chokolade i små stykker 1,5 dl. piskefløde 1 spiseske smør (usaltet) Fremgangsmåde: Kom chokoladen i en varmefast skål. Varm fløde og smør op ved medium varme, lige til det koger. Hælde den kogende fløde og smør over chokoladen med det samme, og lad det stå i 5 min. Rør rundt indtil det er en ensartet masse. Når massen er fuldstændig kold, piskes den til en blød og luftig masse. Fordel ganachen på den kolde kage. |
|
Opskriften er vist 13705 gange,
og udskrevet 219 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne