Hellefisk med marinerede rødbeder rucolasalat
Hovedingrediens : FladFisk - Hellefisk Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
Læg fisken på en tallerken, der er smurt med lidt olivenolie. Krydr med salt og peber. Bag fisken i en varm ovn, 180 grader i 8 - 10 minutter. Skær rødbeden i papirstynde skiver og mariner skiverne med citronsaft, olivenolie, salt og peber. Lad dem marinere ved stuetemperatur i 15 minutter. Kog bønnerne i let saltet vand i 4 - 5 minutter. Hæld vandet fra og vend med rucolasalat og skalotteløg. Server med rødbeder og den gode fisk.
|
|
Opskriften er vist 17342 gange,
og udskrevet 382 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne