Mors kartofler
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Fryseegnet : ikke fryseegnet Indsendt af : plet Indsendt : |
|
|
Børst kartoflerne godt eller skræld dem. Forkog kartoflerne. De må ikke være helt møre. Hæld vandet fra kartoflerne og ryst dem så de får en lidt ru overflade.
Hæld lidt andefedt i et fad hvor kartoflerne kan være. De må ikke ligge ovenpå hinanden men skal kan være i ét lag. Vend kartoflerne i andefedtet og drys med salt og peber. Sæt fadet i ovnen ved 180 grader ca 30 min eller til kartoflerne er møre og brune. Tips: Der kan anvendes olie i stedet for andefedt. |
|
Opskriften er vist 3518 gange,
og udskrevet 72 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne