Lammenyrer saute
Kilde : Bjørn Kok Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Lammenyrerne skylles i rindende vand i en skål.
Hinderne fjernes og halveres på den lange led hvorefter nyrerne skylles igen.
Den hvide streng fjernes og nyrerne halveres igen så du nu har kvarte nyre
Nyrerne tørres godt i et klæde.
Nyrerne ristes i hed olie 3-4 minutter, ristes af nogle gange så væden steger væk olie. Tages af. Finthakket løg ristes på samme pande i olie ca. 2 minutter. Tilsæt så champignon i kvarte og steg videre nogle minutter. Kom nyrerne tilbage på panden og svits det sammen 1 minut og tilsæt rødvinssovs og varm det hele igennem. Kan serveres med pommes frites. Pynt med grillet peberfrugt og persille. |
|
Opskriften er vist 3165 gange,
og udskrevet 57 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne