Kartoffelfad med kødsauce
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Indsendt : Red : |
|
|
Kødsauce:
Svits oksekødet i en gryde. Hæld overskyende fedt fra. Tilsæt gulerod, bladselleri, krydderier og tomat (samt eventuelt lidt vand, så det bliver en ”blød” sovs). Lad sovsen simre i 20 minutter. Hvid sauce: Pisk æggehvider og skummetmælk sammen med Maizena og lidt salt. I et stor fad lægges først kartofler i bunden (drys eventuelt med lidt salt). Derefter bredes halvdelen af kødsovsen ud ovenpå kartoflerne. Læg de sidste kartofler ovenpå og bred resten af kødsoven ud. Drys med halvdelen af den revne ost og hæld mælkeblandingen over. Drys resten af osten over. Bages ved 150°C i ca 1½ time. Kartoflerne skal være møre. |
|
Opskriften er vist 6284 gange,
og udskrevet 70 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne