BarbercueKyllingelår med Pastasalat

BarbercueKyllingelår med Pastasalat , Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingeunderlår

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 kg.KyllingeUnderlår (1 ps frost = 9 underlår)
0.5 dl.barbecuesauce
 
 Pastasalat:
250 g.trefarvet pastaskruer
1 lille bakke karse
0.5 ds.majs
1 rød peberfrugt
1 grøn peberfrugt
3 gulerødder efter størrelse
1 pose eller bundt radiser
 Kraft fedtfri Italian dressing
 Evt.lidt forårsløg
 
Opskrift:
Kyllingeunderlårene lægges på en rist i bradepanden.
Pensles med barbercuesauce.
Steges i ovnen ved 180 grader 1 time.
Efter ½ time vendes kyllingeunderlårene og pensles igen med barbercuesauce.
Pastasalat:
Kog pastaen efter anvisningen på pakken.
Hæld vandet fra og sæt pastaen på køl.
Derefter hældes Italian dressing over efter smag, og der omrøres.
Derefter klippes karse i og omrøres for at få det blandet på bedste måde.
Peberfrugterne skæres i tern og kommes i.
Majsen (væden hældes fra) blandes i.
Radiserne, der i skåret i skiver kommes i.
Gulerødder skåret i meget små stænger kommes i til sidst. (Jeg rev gulerødderne groft)
Der kan evt. tilsættes skivede forårsløg





karakterer:
Opskriften er vist 29110 gange,
og udskrevet 514 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (54 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2013-10-09 19:44:12
Hvor mange personer er der ca. til?

  -   2011-11-25 13:22:18
kun et ord- fantastiksk

  -   2011-09-02 00:00:47
Hvor meget dressing, hældte i over pastaerne?

  -   2011-08-08 12:49:46
himmelsk pastasalat! men kyllingen var liidt for smuldret. .. Jeg kan ikke lide pastasalat bikset med kylling... men ellers så var det en dejlig sag!

  -   2011-02-19 11:21:52
den er fandeme fantastisk god den skal i sku tage at prøve. den er lige i øjet.men jeg er så godt nok ikke så vild med peberfrugt, men det er jo smag og behag.