Hellefisk i urter
Hovedingrediens : FladFisk - Hellefisk Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
Urterne ristes i smør eller olie få minutter i en sauterpande. Noilly Prat tilsættes og koges ind. Dernæst tilsættes fløden og det hele koges godt ind igen, det tager ca. 10 minutter. Smages til med salt og evt. lidt peber.
Hellefiskefileten skæres i stykker på størrelse med en tændstikæske, stykkerne lægges i sovsen og simrer forsigtigt med til de er møre.
Retten serveres med nye kartofler eller frisk pasta.
|
|
Opskriften er vist 15217 gange,
og udskrevet 293 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne