Rosted kartofler
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Fryseegnet : ikke fryseegnet Indsendt af : Plet Indsendt : |
|
|
Skræl kartoflerne. Forkog dem. De må ikke være helt møre. Hæld vandet fra og ryst dem i gryden så de får en lidt ru overflade.
Hæld lidt fedt i et fad hvor kartoflerne kan være. Vend kartoflerne i fedtet. Sæt fadet i ovnen og bag kartoflerne i ovnen ved 180 grader i ca 30 min eller til de er brune. Tips: Olie kan anvendes i stedet for andefedt. |
|
Opskriften er vist 4268 gange,
og udskrevet 99 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne