Butter chicken 02
Fryseegnet : er fryseegnet Indsendt af : Kim Larsen Indsendt : Red : |
|
|
1. Rør eller blend krydderier, ingefær og hvidlæg godt ud i olien
2. Smør kødet med citron og eddike og vend det i marinaden. Lad kødet marinere natten over i køleskabet 3. Tag kødet ud og vend yoghurt i marinaden. Lad det marinere yderligere 1 time 4. Steg eller grill kødet på rist over en bradepande i en varm ovn ved 220 grader i 20-25 minutter. Dryp af og til med klaret smør og vend kødet halvvejs under stegningen. Skær kødet i mundrette stykker 5. Til saucen sauteres hvidløg og krydderier let i smørret, uden at det tager farve. Tilsæt kødet og vend godt rundt 6. Hæld bouillon og fløde i gryden og kog, til saucen tykner og skiller let. Smag til Tips: Serveres med Ris til og et vamrt Naan brød. |
|
Opskriften er vist 13436 gange,
og udskrevet 151 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.4 (10 stemmer) |
|
Kommentarer Sanni - 2013-01-12 14:17:55 Hvis du er inder og ved hvordan det skal smage, kunne du så ikke lægge den "rigtige" opskrift op? Danica - 2010-07-07 14:36:35 Denne opskrift er virkelig elendig .. jeg er inder og ved hvordan det skal smage ! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne