Karinas pastaret
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Indsendt af : witt Indsendt : Red : |
|
|
Kog pasta halvt færdig.
Damp spinaten så alt væske er væk. Steg oksekødet med løg. Bland det hele i en bradepande sammen med tomaterne og fløden. Gratinere med ost i ovn i 30 min. |
|
Opskriften er vist 5552 gange,
og udskrevet 99 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Amanda - 2015-02-11 16:31:46 Kan retten egentligt fryses ned? men den smager godt, og hvis man som jeg ikke er vild med spinat i sig selv, er det en god måde at få brugt reste-spinat på ^^ Amanda - 2015-02-11 15:36:15 Hvor mange grader skal fadet have i ovnen? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne