Forårssalat med stenbiderrogn
Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Stenbiderrogn - Stenbidderrogn Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
Start med at fjerne de grove hinder fra rognen. Kom den i en skål og hæld koldt vand ved til den er dækket. Pisk forsigtigt i rognen med et pæreformet piskeris så hinderne hænger i riset. Fjern hinderne fra piskeriset og gentag piskningen, 1-2 gange, til der ikke er flere hinder. Lad rognen dryppe godt af i en sigte. Kom den i en skål og rør den forsigtigt op med salt. Lad den trække tildækket i køleskabet i ca. 2 timer. Smag evt. rognen til med salt.
Salat: Fjern forsigtigt roden fra feldsalaten så bladene forbliver samlede. Skyl salaten godt. Anret hellefisken på portionstallerkener sammen med salat, rødløg og stenbiderrogn. Server cremefraiche i en skål ved siden af. |
|
Opskriften er vist 19898 gange,
og udskrevet 445 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne